HOME

Meer info op de website van Lang Technik: http://www.lang-technik.de/

*** Stamping Technology ***

Lang Technik behoort tot de wereldleiders wanneer het op klemmen aankomt.  Zij hebben innovatieve gepatenteerde systemen voor het klemmen van alle werkstukken.

Innovatief gepatenteerd klemsysteem (Form-closure technology ).  Enorme besparing op materiaalverlies omdat slechts op een vlak van 2 3 mm hoogte wordt geklemd.

Het stuk kan tevens op 5 vlakken voor 100% bewerkt worden omdat het niet omgedraaid hoeft te worden tijdens het verspaningsproces.  Het stuk kan verder ook ontklemd worden voor meting en daarna terug geklemd worden zonder opnieuw uitlijnen of nullen en dit met een nauwkeurigheid van 0.01mm.

 

*** Makro Grip & Twin Grip en Quick-Point ***

Gepatenteerd klemsysteem voor 5 assige bewerkingen met Quick-Point Zero-point opspanning waarbij de onderbasis op de machine kan blijven terwijl de spanbek eraf genomen kan worden en dit met een repetitieve hoge nauwkeurigheid.  De onderblok kan met beugels of met blokjes op de T-gleuf van de machine bevestigd worden.  Ook mogelijkheid om de mechanische klemming van spanbek op onderblok hydraulisch aan te sturen door gewoonweg de aandrijfbout te wisselen met een hydraulisch gestuurde pen.

*** Super Vario ***

Hoogst precisie klemsysteem met een klemnauwkeurigheid van +/- 0.005mm.  Dit systeem heeft ook de mogelijkheid de mechanische spindel te veranderen door een hydraulische spindel zonder aanpassingen van het gehele klemsysteem.  Verder kan dit geheel ook gemonteerd worden op de Quick-Points pallets.

 

*** Vario-Tec & Clean-Tec ***

Een doordacht systeem voor alle traditionele klemsystemen waarbij beweegbare pennen pneumatisch uitgeblazen worden.  Stukken kunnen ook onder een hoek geklemd worden dmv sinuslineaal.

 

                                    KLIK OP FOTO HIERBOVEN VOOR FILMPJE VAN CLEAN-TEC

*** Lang Automation ***

LangTechnik automatisatie waarbij we onafhankelijk zijn van de machine.  Stukken worden aangevoerd en afgevoerd zonder dat er aanpassingen aan de machine hoeven te gebeuren.

 
Send your email with suggestions to: serge.meul@verbist-tools.be.
Last Update: 15.09.2009